loading...

از هر دری یک سخن

من از هر دری یا بهتر بگویم از همه درها سخن میگویم تو هر آنچه میخواهی بخوان.

بازدید : 1720
جمعه 22 اسفند 1398 زمان : 17:27


زردچوبه ادویه‌‌‌ای است با طعم تلخ و گرم که از گیاه زردچوبه به دست می‌آید و معمولا در غذاهای آسیایی استفاده می‌شود. زردچوبه اغلب برای طعم یا رنگ پودر کاری (Curry)، سس خردل، کره و پنیر استفاده می‌شود. زردچوبه دارای ماده زرد رنگی به نام کورکومین است که اغلب برای رنگ آمیزی غذاها و لوازم آرایشی یا به عنوان اسانس معطر کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد. ریشه زردچوبه نیز به طور گسترده‌‌‌ای به عنوان دارو استفاده می‌شود. اخیرا مصرف دارویی زردچوبه به خصوص در کشورهای غربی رواج یافته است. از این رو در این گفتار به بررسی اثرات زردچوبه و عوارض احتمالی آن می‌پردازیم.

ریشه تمام بدبختی هایت ترس است
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 20
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 14
  • بازدید کننده امروز : 14
  • باردید دیروز : 25
  • بازدید کننده دیروز : 18
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 15
  • بازدید ماه : 523
  • بازدید سال : 27569
  • بازدید کلی : 33625
  • کدهای اختصاصی